Stipendieutdelning 2014 på Clarion Hotel Post

Stipendieutdelning 2014 på Clarion Hotel Post

Igår delade Öppet Hus ordförande, Peter Hjörne, ut årets stipendier på Clarion Hotel Post i samband med invigningen av Göteborgs Kulturkalas 2014.

2014 års stipendier gick till:
Rosmarie Jonasson- Människan Bakom Uniformen
Aga Hasttyar- Fryshuset Väst
Rami Ghonaim- Team Göteborg
Anes Cherigui- Team Göteborg

Motiveringarna till stipendiaterna kommer läggas upp på vår webb inom kort under Stipendium fliken. Vi är mycket stolta över att Göteborg får ta del av dessa fantastiska människors arbete och engagemang i staden och vi hoppas att ännu fler ungdomar och vuxna inspireras och följer deras fotspår. Vi måste alla hjälpas åt på olika sätt att bygga upp framtiden för våra nära och kära. Tack bästa stipendiater för det ni gör för vår stad och till alla er som kämpar med utvecklingen!

Det blev en spektakulär kväll med sång, underhållning, mingel och en del allvar. Camilla Nyman, VD på Göteborg & Co, började kvällen med att beskriva Göteborg som den fantastiska eventstad det är med alla händelser som växer fram för varje år. Västra Götalandsregionens Kulturchef Staffan Rydén fanns med. Astri från Öppet Hus fick glänsa på scen tillsammans med cirkus Jecko som även uppträdde i Bältespännarparken senare på kvällen, Sarah Dawn Finer sjöng vackra och känslosamma låtar, Anneli Hultén berättade om sina upplevelser av Kulturkalaset etc., och sedan självklart vår ordförande Peter Hjörne och ledamot Elizabeth Nasimbwa som delade ut stipendierna. Det var en mycket fin stämning bland publiken och det är fantastisk kul att få besöka Göteborgs Kulturkalas varje år.

Vi ses i vimlet på Göteborgs Kulturkalas 2014!

 

Stipendieutdelning2014 089 Stipendieutdelning2014 092 Stipendieutdelning2014 096sv_SESwedish