13 januari kl. 17.00- adeptträff på Liseberg

13 januari kl. 17.00- adeptträff på Liseberg

Öppet Hus adepter har blivit inbjudna att träffa rekryterarna för sommarjobben 2016 på Liseberg onsdagen den 13 januari kl. 17.00-19.00.

De kommer gå igenom hur man söker jobben och få användbara tips på vilka profiler de söker bland sina medarbetare samt vad de ställer för krav på sina anställda.

Har du redan ansökt om att sommarjobba på Liseberg så kommer det finnas möjlighet för dig att justera/ komplettera din ansökan.

Sista ansökningsdagen till sommarjobben är 25/1-2016.
Läs mer om jobben på Liseberg här http://liseberg.se/sv/hem/Sidfot/Jobba-har/

Om du vill och kan vara med anmäl dig snarast möjligt till astri.lidman@gp.se
Det är begränsat med platser och först till kvarn gäller.
OBS! Föranmälan krävs. Sista anmälningsdagen till besöket är 8 januari.

Hoppas du kan vara med!

—————

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen ca 1,1 miljard kronor.

Beskrivning Som Lisebergare får du ta hand om och möta många gäster under en säsong. Över 3 miljoner personer gästade Liseberg förra året för att uppleva en av årets gladaste dagar. Det som får ett Lisebergsbesök att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal – i allt från lyckohjul och attraktioner till restauranger och boenden. Inför sommarsäsongen 2016 söker vi nya glädjespridare som vill skapa upplevelser värda att längta till. Innan du söker arbete hos oss är det viktigt att du läser om våra olika tjänster på liseberg.se. Du hittar information under rubriken ”Vilket arbete passar dig bäst?”. På hemsidan finner du även information om rekryteringsprocessen och annat som kan vara bra att veta innan du fyller i din ansökan. En Lisebergare arbetar i vår nöjespark eller på våra boenden Hotell Liseberg Heden och Lisebergs campinganläggningar. Gemensamt för alla våra tjänster är att du jobbar med service och gästbemötande.sv_SESwedish