Opportunity Day

Opportunity Day

Igår besökte Öppet Hus Opportunity Day på Post Hotellet tillsammans med adepter. Där bjöds det på spännande och intressanta föreläsare som inspirerade publiken med deras berättelser. Det var ett bra forum att möta arbetsgivare och få reda på vad företagen söker hos sina anställda.

Markus Granlund, VD på Semcon berättade under dagen om företagets intressanta resa och på hur de skarpt satsar på mångfald inom företaget. Både på lokal och global nivå. Semcon är ett internationellt teknikföretag som utvecklar produkter baserat på mänskliga behov och beteenden. Bolaget är en god förebild för andra att följa! Markus har upprepade gånger varit mentor i Öppet Hus och på så sätt även motiverat fler anställda på företaget att på frivillig basis bli mentorer till Öppet Hus adepter. Vi är mycket tacksamma och glada över det engagemang och intresse vi får från Semcon!

Vår adept och vän Merai, var som alltid positiv och glad av att delta i alla möjliga former av aktiviteter för Göteborg och fanns såklart med under Opportunity Day som volontär.

 

 

IMG_9556 Merais bild Opportunity bildsv_SESwedish