Nu är vi tillbaka på kontoret

FullSizeRender

Nu är vi tillbaka på kontoret

Hej,

Nu är vi tillbaka på kontoret igen!

Vi ser fram emot det nya året och alla roliga aktiviteter som ligger framför oss. Vi välkomnar bästa Segen Ghebre till Öppet Hus och som redan börjat arbeta med oss. Se hälsning nedan 🙂

Hej,

Mitt namn är Segen Ghebre, jag ser verkligen fram emot att arbeta som samordnare på Öppet Hus. Jag kommer närmast från Astar, där jag bland annat arbetade med att ta fram yrkeskompetenser hos nyanlända. Som person är jag social och har ett stort intresse för människor. Jag gillar att lyssna till människors livshistorier, det inspirerar mig mycket. Jag har en högskoleutbildning, där jag studerade Event Management på Högskolan i Borås. Då jag har ett stort intresse för att skapa, sökte jag in till textil & design linjen på Gotlands folkhögskola år 2013. Jag ser fram emot att arbeta med Öppet Hus och driva verksamheten framåt!

/Segen


Citat fish