Höstmötet 2017

Höstmötet 2017

Tack alla ni härliga och unika 120 gäster som kom på Öppet Hus höstmöte 27/11-2017!

Kvällens program bjöd i år på:
En energifull och intressant story utförd av Carina Dietmann, kommunikationsdirektör, om Svenska Mässan och Gothia Towers.
Vår nye landshövding Anders Danielsson berättade om sin bakgrund och roll som landshövding. Samt delade ut stipendierna till årets tre stipendiemottagare och förebilder.
År 2017 stipendier gick till Mikaela Aronsen, Yoonis Hassan och Mohammed Ali. Alla tre fantastiska förebilder och inspiratörer. Oerhört värdefulla personer!
Nergiz Aziz stod för musiken och presentationen av ett mycket unikt musikinstrument, nämligen Saz Baglama. Nergiz är adept i Öppet Hus och musiklärare för barn och ungdomar. – Hon tog oss till en annan plats genom hennes fantastiska musik.
Katarina Matson från Volvo Car Corporation berättade om företagets samarbete med Öppet Hus och deras arbete för integration och mångfald.
Anas och Leyla, adepter i Öppet Hus, berättade om sina med- och motgångar för att ta sig in på arbetsmarknaden i Sverige.
Stort och varmt tack till Svenska Mässan som bjöd in oss att ha eventet i deras lokaler, samt för fikan.
Och stort tack till Volvo Car Corporation som sponsrade med tekniken.

”Öppet Hus vill bidra till en öppnare arbetsmarknad – tillgänglig för alla. Vi tror på arbetets kraft att skapa ett starkare, varmare och mer inkluderande Göteborg.”

IMG_1544IMG_1543


sv_SESwedish