God jul & Gott nytt år!

God jul & Gott nytt år!

Hösten har tagit slut och vintern är här, med ljus, dofter och tid för att reflektera året som gått. På Öppet Hus har det varit ett intensivt år med mängder av aktiviteter och med hittills 120st matchade mentorpar. Mängder av event har ägt rum, nya samarbetspartners engagerar sig och nya medlemmar har kommit in.

 Inför 2017 vill vi att ännu fler ska känna till Öppet Hus och engagera sig mer i vår förening. Vi vill erbjuda ännu fler professionella och sociala aktiviteter för adepter och mentorer, vi vet att det uppskattas!

Arbetslösheten bland unga sjunker snabbt, vi har nu den lägsta ungdomsarbetslösheten sedan 2003! Dock ökar glappet för dem som står långt ifrån arbetsmarknaden och de utan kontakter. Öppet Hus fortsätter att sprida kontakter och kunskap för att vi tillsammans skall ge våra unga en framtid i vår stad. Tro oss, Sverige behöver ungdomarna!

 

Vi har ett nytt spännande år framför oss och vi ser fram emot många nya adepter som kommer vilja ha mentorer för att få möjligheten att närma sig arbetsmarknaden.

Öppet hus vill gärna stötta dem och bidra med vårt fina nätverk. 

Så klä er varmt och njut av dagens ljus och kom ihåg julens dikter:

Snön knarrar under mina skor och jag är kall i mitt sinne

det var den dagen vi svor på att inte sitta inne. 

  

Vi önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år! // Astri & Fredrik

Öppet Hus

P.S. Om ni har svårt att komma på julklappar så varför inte ge någon eller några en julgåva i form av ett bidrag till Öppet Hus?  BG: 399-9513  D.S.sv_SESwedish