Fredrik Karlsson – Öppet Hus vikarie

Fredrik Karlsson – Öppet Hus vikarie

IMG_1129Hej Mitt namn är Fredrik Karlsson!

Jag kommer att vikariera för Sofia Bruce och startar redan idag måndagen den 4 April, 2016.

Tidigare har jag bl.a. arbetat på Arbetsförmedlingen som Informatör och Jobbcoach samt på Fryshuset i Göteborg i en verksamhet som heter, ”Hitta Rätt Sysselsättning”, där jag arbetat med långtidsarbetssökande ungdomar och unga vuxna i åldrarna 16-30, för att motivera och vägleda dem till att komma ut i arbetslivet.

Har även varit med och arrangerat tre stora jobbmässor i Göteborg. Samt varit ansvarig för ett integrationsprojekt som varit i samarbete med Arbetsförmedlingen, Göteborgs Universitet, studiefrämjande enheter, organisationer, instanser och företag.

När jag får arbeta med något jag brinner för då lägger jag ner all min tid och kraft
Är utbildad Projektledare och på min fritid sysslar jag med mängder utav olika kulturprojekt. Jag är mycket intresserad utav film, animation, teater och att skriva.
Jag är även med i UNIMA Svensk dockteaterföreningen där jag verkar som medlem och dockmakare samt i styrelsen för Tove Jansson-Sällskapet.

 

Ni kan redan nu kontakta mig på: fredrik.karlsson@gp.se

Vid pennan:
Fredrik Karlssonsv_SESwedish